VERIFICARE ISTORIC AUTO NO FURTHER A MYSTERY

verificare istoric auto No Further a Mystery

verificare istoric auto No Further a Mystery

Blog Article

De aceea ar trebui sa ceri mereu vanzatorului seria de saiu a masinii pe care vrei s-o cumperi. Decodeaza seria de sasiu si compar-o cu informatia furnizata de vanzator. Dotari

daunele vehiculului diferențele ale kilometrajului vehiculul nu este eligibil vehiculul folosit anterior ca taxi daună totală

Decizia de a folosi versiunea gratuita sau platita a unei astfel de aplicatii depinde de tine si de nevoile specifice. Daca ai nevoie de informatii de baza despre istoricul unei masini, versiunea gratuita poate fi suficienta.

În realitate, în funcție de motorizare și întrebuințare există vehicule al căror kilometraj depășește 80.000km/an fără ca acest rulaj mare să fie trădat de vreo uzură pronunțată a tapițeriei sau stării estetice a masinii.

Citeste in continuare pentru a afla informatiile pe care orice conducator auto ar trebui sa le cunoasca:

Verificarea VIN este un proces prin treatment introduci seria de sasiu a masinii intr-un sistem specializat pentru a obtine informatii detaliate despre respectivul vehicul. Acest sistem este alimentat cu o baza de date vasta ce contine informatii despre milioane de vehicule.

Verificați întotdeauna seria de șasiu/numărul VIN înainte de a cumpăra un vehicul pentru a evita riscuri și pericole, cum ar fi:

Este significant sa mentionam ca raportul privind istoricul masinii oferit de carVertical poate fi accesat si utilizat de pe telefonul tau mobil. Aceasta iti ofera flexibilitate si usurinta inside of a verifica istoricul oricarei masini in orice instant si oriunde te-ai afla.

4. VinAudit – Aceasta aplicatie se adreseaza in special pietei din Statele Unite si iti ofera un raport detaliat despre istoricul unui vehicul pe baza numarului de identificare al acestuia (VIN). Poti afla informatii despre accidente, rechemari si multe altele.

three. Verificare istoric revizii: Este critical sa stii daca masina ta a fost supusa la revizii si intretineri regulate. Raportul iti ofera informatii despre istoricul reviziilor si intretinerii, astfel incat sa poti evalua durabilitatea si performanta masinii.

Daca lucrezi in domeniul auto sau daca pur si simplu esti un pasionat de masini, cu siguranta stii cat de important este sa verifici istoricul unui vehicul inainte de a-l cumpara.

Raport istoric al vehiculului cu date de assistance Mercedes-Benz. Fereastra ta către trecutul mașinii La cumpărarea unei mașini 2nd hand, unul dintre cele mai importante elemente de luat în considerare este istoria acesteia. Mercedes-Benz, una dintre cele mai recunoscute mărci din lume. Datorită serviciului

Atenție - înainte de a introduce seria de șasiu, verificați de două ori pentru a vă asigura că aceea este seria corectă

Cazierul auto este un document in care sunt mentionate sanctiunile auto site web primite de un sofer din cauza ca nu a respectat regulile de circulatie pe drumurile publice. Perioada vizata de cazier este de 5 ani.

Report this page